Gezocht regisseur M/V
Toneelvereniging Siesa uit Sas van Gent is met ingang van april 2021 op zoek naar een enthousiaste regisseur (m/v) die een passie heeft voor het neerzetten van een toneelstuk met ongeveer 10 personen. Siesa repeteert vanaf april tot en met oktober in mfc de Statie te Sas van Gent. Jaarlijks hebben wij 7 uitvoeringen waarvan 3 in mfc de Statie te Sas van Gent en 4 in cc de Halle te Axel.

Toneelvereniging Siesa
Wij zijn een vereniging uit Sas van Gent in Nederland aan de Vlaamse grens opgericht op 18 september 1984, met als doel het publiek een heerlijke avond uit te bezorgen. Drama is er in het dagelijks leven al genoeg, dus spelen wij altijd blijspelen, kluchten of komedies. Onze groep bestaat uit enthousiaste mensen, variërend tussen 27 en 71 jaar oud. Ons belangrijkste doel is “met elkaar toneelspelen”. Ieder die dat wil krijgt de kans om te spelen, maar ook “elkaar ontmoeten” is een belangrijk gegeven. Dit resulteert in een zeer diverse groep met grote verschillen op het gebied van spelervaring.
Binnen onze groep is het sociale aspect erg belangrijk. Naast onze wekelijkse repetities worden er ook nog andere activiteiten georganiseerd, zoals een feestje aan het einde van het seizoen en soms een uitje.

Functie-eisen:
Wij zijn op zoek naar een regisseur (m/v):

  • Met aantoonbare ervaring en/of cursussen of opleidingen.
  • Die beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en zich staande weet te houden in een groep.
  • Die alle spelers op zijn of haar eigen niveau kan aanspreken en motiveren.

Wat wij bieden:

  • Een leergierige en gevarieerde spelersgroep van ca. 10 personen.
  • Een gemoedelijke en fijne sfeer tijdens en buiten de repetities.
  • Een vergoeding in overleg.
  • Een samenwerking voor meerdere seizoenen.
    (Mits dit na het eerste seizoen voor alle partijen wenselijk is)

Extra informatie en procedure:
Voor vragen over de vacature en de vereniging kunt u contact opnemen per mail aan info@siesa.nl Wij ontvangen graag voor 1 januari 2021 per mail een sollicitatie, waarin je beschrijft wat je motivatie is en hoe jij je verhoudt tot de functie-eisen. Daarnaast ontvangen we graag je artistieke CV. Website: www.siesa.nl