Medewerkers

Saskia van Ballegooijen

Saskia van Ballegooijen

Souffleuse

Saskia is souffleuse sinds 2017. Ondertussen heeft ze al 2 x op het podium gestaan. In 2017 als figurant en in 2018 als invalster voor de rol van Kirsten. Daarnaast heeft ze al gefungeerd als danslerares, kortom Saskia is heel veelzijdig. Zelfs bij de decorploeg zou ze haar mannetje staan.

Dick Busch

Dick Busch

Decorbouwer

Dick is sinds 2016 de vrolijke noot van de decorploeg, en zoals hij zelf zegt "goed in het aangeven of vast houden". Hij is de trotse vader van onze jongste speelster Nienke en opa van Amy de dochter van Nienke en Vinnie van der Linde. Verder is Dick nooit te beroerd om iets op te halen met zijn kar achter de auto.

Mario Coppejans

Mario Coppejans

Geluid & belichting

Vanaf 2017 zorgt Mario voor het geluid tijdens de uitvoeringen. Hij is bijzonder vindingrijk en haalt alles uit de kast om iets voor elkaar te krijgen. In 2018 bleek hij samen met zijn vriendin Judith een fantastisch team te vormen door het geluid en de belichting samen te regelen.

Luc Dedecker

Luc Dedecker

Toneelmeester

Luc is letterlijk het "Manusje van alles". Hij heeft gespeeld, en doet dat nog af en toe in een klein rolletje. Zijn taak als toneelmeester neemt hij zeer serieus. Daarnaast stuurt hij de decorploeg aan en zorgt hij voor het materiaal. Als we een speciale kast nodig hebben gaat Luc op zoek in de tweedehands winkel.

Ronald van Hijfte

Decorbouwer

Ronald is pas aan het eind van seizoen 2018 bij de decorploeg gekomen. Hij is handig en zoekt overal een oplossing voor. Bezoek je het ziekenhuis in Terneuzen dan kom je ongetwijfeld zijn gezicht op één van de posters tegen.

Iris van de Langkruis

Iris van de Langkruis

Grimeuse

Sinds 2013 doet Iris de grime bij Siesa. Geen opdracht van de regisseur is te moeilijk voor haar, ze blijft proberen tot hij tevreden is. Ze is ook het luisterend oor voor de spelers terwijl ze de grime doet.

Vinnie van der Linde

Vinnie van der Linde

Geluid & belichting

Vinnie heeft een paar jaar het doek bediend. Sinds 2015 regelt hij de belichting bij Siesa. Tevens maakt hij zich verdienstelijk bij de decorploeg. In 2018 heeft hij even tijd genomen om zijn studie voor tandtechnicus af te maken. Vanaf 2019 zal hij weer de belichting bedienen.

Inge Morcus

Rekwisieten

Sinds 2018 verzorgt Inge de rekwisieten van Siesa. Achter de coulissen straalt ze een enorme rust uit, wat goed is voor de acteurs. Daarnaast zorgt Inge op lange repetitiedagen voor de innerlijke mens door overheerlijke soep te maken.

Wies Rademakers

Wies Rademakers

Chauffeur

Wies heeft gespeeld in de jaren 1985 t/m 1991, 1994, 1997 en 1998. Hij was internationaal chauffeur en had geen tijd om naar de repetities te komen. Tegenwoordig maakt hij zich verdienstelijk als chauffeur van de club en kaartencontroleur. Als er een heel klein rolletjes is, wil Wies natuurlijk graag mee doen.

Levien Scheele

Levien Scheele

Decorbouwer

Vanaf 2017 is Levien bij de decorploeg. Hij is een bekwaam timmerman en houdt absoluut niet van vergaderen. Zijn devies is daarom: "Niet lullen maar poetsen", m.a.w. niet te veel praten, maar werken. In 2019 zal hij zich kunnen uitleven op het decor.

Stefan van der Zwam=n

Stefan van der Zwan

Decorbouwer

Stefan is sinds 2016 actief bij de decorploeg. Je kan hem elk klusje laten doen, hij pakt alles aan. Maar ja, hoe kan het anders als je zelf je huis kan verbouwen. Zelfs in de huishouding is hem niets te veel.