Regisseurs

Peter Staelens

2021-....

Peter heeft een rijk gevulde palmares. Hij was jaren DJ en presentator op diverse radiostations. Daarnaast had hij zijn eigen theatershows. Hij is dramadocent, performer, entertainer, acteur en regisseur. Ook heeft hij rollen vertolkt in TV-series zoals "Familie" en "Wittekerke". Kortom, Peter is een culturele duizendpoot. In 2014 was hij genomineerd als beste regisseur Gulden Spot bij Opendoek in België. In zijn woonplaats Waarschoot heeft hij in 2015 de cultuurprijs ontvangen.

Patrick Snoeck

2007-2019

Patrick was leraar Frans in Gent, hij is nu met pensioen. Vanaf 1982 t/m 1997 was hij acteur in zowel Nederlandstalige als Franstalige stukken. Als regisseur is hij vanaf 1987 bezig bij diverse Belgische verenigingen. Wij zijn z'n eerste Hollandse vereniging. Daarnaast heeft hij intensieve ervaring met het inspreken van teksten in opnamestudio's zowel in het Frans als in het Nederlands, en ook als (klank)studioregisseur en coach van sprekers. En hij heeft ervaring met het verbeteren van drukproeven in de Franse taal.

Henk van den Branden

Henk van den Branden

1994-2006

Henk was regisseur van 1994 t/m 2006. Voor hij als regisseur begon, was hij acteur bij Sint Jansteen. Hij is nog steeds lid bij Sint Jansteen, maar tegelijk spelen en regisseren was teveel, dus ging hij de uitdaging van de regie aan. De stukken "'t Mirakel van 't Polderken" en "de Nonnen van Navarone" waren zijn meest succesvolle stukken. Eind 2006 is Henk ziek geworden, zodat wij op zoek moesten naar een andere regisseur.

Bert Buyle

Bert Buyle

1993

Bert is één jaar onze regisseur geweest. Hij regisseerde het stuk "Bonbons in luxe verpakking" succesvol. De spelers hadden echter wel moeite met de klemtoon van de van oorsprong Belgische regisseur.

Piet Verwer

Piet Verwer

1985-1992 Ere-regisseur

Piet was onze eerste regisseur. Hij heeft diverse toneelverenigingen in Nederland en België geregisseerd. Vanwege zijn leeftijd moest hij stoppen met regisseren bij ons, wat hem erg zwaar viel. Zijn carrière heeft hij afgesloten met een stuk waarbij z'n gehele familie meespeelde. Omdat hij ons groot heeft gemaakt, heeft Piet bij zijn afscheid de titel Ere-regisseur gekregen.