Spelers

Erik Cardon

Erik Cardon

acteur

Erik speelt sinds 2015 mee en is een aanwinst voor de club. Je kan hem in veel rollen zetten hebben we al gemerkt. In 2016 heeft hij wel erg zijn best moeten doen om Spaans te leren, maar het is gelukt en het was een succes.

Kirsten Dedecker

Kirsten Dedecker

actrice

In navolging van haar ouders speelt Kirsten vanaf 2002 ook mee met Siesa. Als kind kwam ze dikwijls met haar ouders mee naar de repetities. Ze kende veel tekst van haar moeder, want die moest natuurlijk thuis overhoord worden. Ze heeft de volgende jaren meegespeeld: 2002 t/m 2006, 2008, 2014 . Sinds 2017 speelt Kirsten weer ieder jaar mee.

Marleen Dedecker

Marleen Dedecker

actrice

Na één jaar souffleuse geweest te zijn, is Marleen sinds 1992 actrice. Hoewel ze goed past in een sexy rol, speelt ze toch liever andere rollen. Ze kan zich geweldig uitleven als ze mag schelden. Marleen staat bekend om haar rake uitspraken achter de coulissen.

Sacha Dellaert

Sacha Dellaert

acteur

Na de bediening van het geluid in 1997 en 1998, werd ook Sacha in 2000 benaderd om het tekort aan mannelijke acteurs bij Siesa aan te vullen. In het stuk "Normale zot gezocht" heeft hij bewezen dat hij wat kan. Toen moest hij een drieling spelen en steeds wisselen van outfit, wat niet eenvoudig is. Hij heeft zichzelf benoemd tot "rasartiest".

Wessel Donze

Wessel Donze

acteur

Na drie succesvolle jaren, van 1996 t/m 1998, moest Wessel wegens ploegendienst afhaken als acteur. Vooral z'n mimiek maakte hem een geslaagd acteur. In 2014 mochten we nog eens van zijn acteertalent genieten. Hij heeft ons beloofd om elk jubileumjaar mee te spelen, dus in 2019 staat Wessel weer op de planken.

Linda Ekkebus

Linda Ekkebus

actrice

In 1994 begon Linda achter de coulissen, zij verzorgde toen de rekwisieten. Het daarop volgende jaar speelde zij voor het eerst mee. Bij de stukken "de nonnen van Navarone", "de Baas is op reis" en "Dekking" verzorgde zij tevens de choreografie. We hebben haar een aantal jaren moeten missen. Daarom zijn we erg blij dat ze weer terug is.

Alex De Graeve

Alex De Graeve

acteur

Vanaf 2003 hielp Alex met de belichting en het geluid. Omdat hij in het verleden al eens toneel gespeeld had staat hij vanaf 2004 ook bij Siesa op de planken. Voor een begin wou hij een klein rolletje, wat hij kreeg, was een dragende hoofdrol, die hij perfect vertolkt heeft. Sindsdien heeft Alex al veel mooie en grote rollen op de planken gezet, waarvan "Marcel" in het stuk "Bloed, zweet een tranen" de mooiste was.

Jeroen Kegels

Jeroen Kegels

acteur

Jeroen is een bekende in Sas van Gent en heeft geen podiumvrees dat heeft hij al bewezen. Hij wil graag kleine rollen spelen zodat zijn andere hobby's fotografie en de scouting niet in het gedrang komen. Door zijn perfectionisme maakt hij het zichzelf wel eens moeilijk, maar we zijn wel erg blij met zijn toewijding.

Nienke van der Linde

Nienke van der Linde

actrice

In 2006 liep Nienke stage bij Siesa. Haar taak was de rekwisieten verzorgen, dit deed ze zo goed dat we haar gevraagd hebben om lid te worden van onze vereniging. Na in 2009 souffleuse te zijn geweest speelt ze in 2010 voor het eerst mee. Vaak zijn de sexy rollen voor Nienke, hoewel zo ook heel goed andere rollen kan neerzetten.

Ronald Möring

Ronald Möring

acteur

Ronald is een acteur vanaf het prille begin, en is tevens voorzitter van Siesa. Als hij het publiek op z'n hand heeft dan maakt hij hier dikwijls gebruik van om z'n eigen tekst toe te voegen. Hij is een bekend gezicht bij onze sponsors. Ronald is bijzonder in het vertolken van diverse dialecten.

Bart Neyt

Bart Neyt

acteur

Bart maakte z'n debuut als vader in het stuk "Bonbons in luxe verpakking" (1993), dit jaar verzorgde hij tevens de rekwisieten. Hij speelde mee in 1994, 1995, 1997, 1998 en 1999, 2005, 2006, 2009, 2013 en 2014. Hij verzorgde die jaren ook het decorontwerp. Bart is een veelzijdig acteur, daarom is het erg jammer dat hij geen tijd meer heeft om te spelen. Hij is nog wel bestuurslid.

Valerie Peters

Valerie Peters

actrice

Valerie begon in 2002 achter de coulissen, hoewel ze af en toe haar gezicht eens mocht laten zien in het decor. Een echt verenigingsmens mogen we Valerie wel noemen, daarom is zij ook bestuurslid. Haar talent was al jaren bekend, maar in 2015 overtrof zij dit nog eens met de vertolking van "Hyacinth Bucket". Petje af!!!

Ebian Rammeloo

acteur

Ebian is onze nieuwe aanwinst sinds 2019. Hij is zeer enthousiast en drinkt graag een goed glas bier. In het verleden heeft hij al eens een paar kleine rolletjes vertolkt bij toneelvereniging Esmoreit uit Philippine.

Anja van de Velde

Anja van de Velde

actrice

Anja is sinds 1987 actief bij Siesa. Haar eerste rol als actrice was de bruid in het stuk "Daar gaat de bruid" in 1989. Ze komt het best tot haar recht als ze een "typetje" mag neer zetten, zoals in de "Nonnen van Navarone". Het is altijd leuk om naar het "snoetje" van Anja te kijken. Tevens is Anja bestuurslid.

Mario De Vos

acteur

Mario (vriend van onze speelster Linda Ekkebus) zal in 2019 voor het eerst een rol vertolken bij Siesa. Hij heeft in zijn jeugd al eens toneel gespeeld dus het is niet helemaal vreemd voor hem. We zijn heel benieuwd naar zijn vertolking, en hopelijk blijft het niet bij 1 jaar.

Sebastiaan Vanhijfte

gast acteur

In 2019 mogen wij ons verheugen op deze extra acteur. Hij speelt bij volkstheater de Scheldegalm uit Kloosterzande, maar ook bij de Plattelanders uit Oostburg. Sebastiaan is dus een ervaren acteur. We zijn benieuwd naar zijn vertolking.